15 okt 2019

Nu utökar vi vår närvaro i Stockholm

patrik-nyhetsbrev.jpg

I en del av Eduments utbildningssatsning och etablering ökar vi nu vår närvaro i Stockholm. När det kommer till vårt affärsområde utbildning, har Stockholm alltid varit en av våra största marknader. Tidigare drevs vår Stockholmsmarknad via våra återförsäljare och extern närvaro, men från och med 15 oktober kan vi nu presentera vår nya regionchef, Patrik Sandqvist. 

Patrik har arbetat med kompetensutveckling inom IT i över 15 år hos bolag som Informator och Truesec. Nu kommer Patrik driva Eduments närvaro i Stockholmsregionen.

– Jag tycker att ett expertbolag som Edument behövs i Stockholm, att de kan erbjuda stor nytta och komma närmare både kunder och marknaden, säger Patrik Sandqvist om sin nya roll och ser med spänning fram emot att bli Eduments representant i Stockholm. För Patrik är det en självklarhet att lägga fokus på kunden för att skapa en dialog utifrån möjligheter och lösningar. 

Stockholm är en viktig del av Eduments marknad och har stått för 70% av schemalagda leveranser. Som en del av denna etablering kommer vi investera i att öka antalet utbildningstillfällen för att skapa en starkare närvaro för morgondagens kurser inom mjukvaruutveckling.

Förutom vår satsning inom utbildning vill vi även etablera Eduments verksamhet i Stockholm. 

– Målsättningen är att bygga ett team av lärare och utvecklare som vill bli en del av Eduments framtidsutveckling och kan jobba med våra internationella kunder, säger Acke Salem, VD om Edument i Stockholm. 

Ska ni se över er kompetensplan och vill höra mer om hur vi kan hjälpa er i Stockholmsregionen, kontakta Patrik! 

patrik.sandqvist@edument.se
0733-368758 

Fler artiklar

 • Så kan en webbportal underlätta logistikflödet

  Ett företag inom logistiklösningar kontaktade oss för att få hjälp med att skapa två webbaserad portaler. 

  Läs mer
 • Två Edumentare släpper datorspel på GOG och Steam på sin fritid

  För snart 5 år sedan blev Edumentaren Eric Lavesson nyfiken på att bygga en spelmotor, och involverade vännen och kollegan Mattias Andersen. Nu lanseras deras datorspel, Cathedral på GOG och Steam 31 oktober 2019.

  Läs mer
 • Kan jag lita på AI?

  Vi använder fler och fler enheter och tjänster som samlar in data, och maskininlärning gör att vi kan analysera datan så kan vi se mönster som kan användas för prognoser.

  Men kan jag lita på en AI?

  Läs mer
 • Utforska nya non-nullable-varningarna i C# 8

  C# 8 ger oss många nya spännande features, och min personliga favorit är den om non-nullable-typer.

  Läs mer
 • Startklara kurser i oktober

  Vi närmar oss slutet av september och lagom till oktobers inträde har vi följande startklara kurser att erbjuda.

  Läs mer